17 Ekim 2013 Perşembe

Evkur Halı Modelleri ve Ücret Listesi

Evkur mağazaları hanenize konusunda her teferruat ve eşyayı tek tek düşünerek hayat alanlarınızı size sevdirmek için her ürünü özenle hazırlamaktadır. İşte bu ürünler bir tanesi de halılardır. Halı hanemiz için en popüler döşemelerdir. Dekorasyonumuzu bitiren üründür. Ayağımız altında yumuşacık, rahatça bastığımız halılar Evkur mağazalarında bulunmaktadır.

Evkur mağazaları çocuklarınız için en güzel hayat alanları oluşturmak için, en güzel ürünleri tasarlıyor. Yeni nesil odası modellerine uygun halılar üreterek size halı beğenme ile ilgili oldukça yardımcı olmuştur. Hangi halı daha iyi yakışır meselenine çare olarak bu meselesi ortadan kaldırmıştır.

Evkur halılar yenil nesil odasındaki mobilyalarla uyum için üretilmiştir. Yeni nesil odası mobilyalarına uygun halılar tasarlanmıştır. Her genç odasına ayrı onunla uyum sağlayacak halılar vardır. Artre yeni nesil odasına uygun Artre halı üretilmiştir. Aynı şekilde arabalı Speedo isimli yeni nesil odasına uygun yol şekli olan Speedo halısı üretilmiştir.

Evkur halı ücret listesi bütçenize uygun olacak şekilde belirlenmiştir. Halının kalitesine, kullanılan ipliklere, modeline göre ücrette değişiklikler olabiliyor. Halı ürünlerinde %20 indirim vardır. Kredi kartlarına taksit seçenekleride bulunuyor. Ücret olarak da 195 TL’dir. Hepsinin ücreti aynıdır. Uygun ücret ve kaliteli ürün stiyorsanız Evkur mağazalarına uğrayıp, ürünleri yakından görebilirsiniz.







0 yorum:

Yorum Gönder