11 Ekim 2013 Cuma

Yeni hane kuran veya evini yenileyenlerin belki de ilk bakacağı ürünler beyaz eşya… Beyaz eşya denilince akla ilk gelenlerden çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,ocak,fırın,buzdolapları hem de su sebilleri. Bir hane ortamında yaşıyorsanız beyaz eşyanın bir evin olmazsa olmazlarından olduğunu biliyorsunuzdur. Sözgelişi; iyi bir çamaşır makinesi kıyafetlerinizin en iyi şekilde temizlenmesini sağlarken bir yandan da kıyafetlerinizin zarar görmesini renginin solması vs. diğer tüm aksiliklere karşı savunur.. Ancak belki daha ucuz ücrete ama kalitesiz olan çamaşır makinesi kullandığınızda hem aldığınız ilk senelerde bozulmaya başlayacak hem kıyafetlerinize ihtiyaç duyulan özeni göstermeyecek hem de verdiği gürültüyle tüm etrafını rahatsız ve huzursuz edecektir.Bulaşık makinesi ise kuşkusuz kadın ellerinin en iyi kurtarıcısı. Gün boyu su altında kalmaktan kırışan yıpranan eller bir bulaşık makinesiyle kurtuluyor. Elde yıkanan bulaşıkta yüksek ısı sağlanamadığı için hijyende bir o kadar yetersiz kalıyor. Alacağınız kaliteli bir Evkur bulaşık makinesiyle hem bulaşıklarınıza yeterli hijyeni hem de ellerinize ve kendinize yeterli özeni göstermiş olacaksınız. Ocak ve fırın ise Evkur’da diğer beyaz eşyalarda da olduğu gibi bütçeniz her ne olursa olsun uyum sağlayacak cinsten. Alacağınız kaliteli bir Evkur ocağıyla yemeklerinizi sıhhatli kolay ve ivedi şekilde pişirebilir üstelik iyi pişmiş olmasının verdiği lezzeti tadabilirsiniz.Evkur’dan alacağınız bir buzdolabı ise yemeklerinizi uzun müddet bugünkü gibi taze tutacak böylelikle onların çöpe atılarak israf olmasını engelleyecektir.Tüm bunlar beyaz eşya kategorisine girse de siz adına bakmayın rengarenk bir ev isteyenler için beyaz eşyanın da Evkur’da rengarenk modelleri mevcut. Tabiki bu en çok bayanların hoşuna gidecek. Belki pembe belki mor olan bu rengarenk beyaz eşyalar onların kalbine dokunacak.

Ayrı olarak Evkur’da alacağınız beyaz eşyalar uzun ömürlü ve kullanışlı olmasının yanı sıra bir o kadar da tutumlu. Beyaz eşya modellerinin bir çoğu en az enerji harcayacak düzeyde çalışıyor böylelikle her ay gelen elektrik faturası cebinizi yakmıyor.

Evkur beyaz eşyalarında ücret yelpazesi oldukça geniş olduğundan olsa gerek bir çamaşır makinesinin en yüksek ücreti en düşük ücretinin 3 katı olabiliyor. Böylelikle aradığınız ücrete istediğiniz ürünü seçme imkanına sahip oluyorsunuz. Evkur’dan alacağınız her ürün oldukça kaliteli olsa da bu fiyatlar özellikleri ve modeline göre değişkenlik gösteriyor. Siz de beyaz eşya alırken beklentilerinizi göz önünde bulundurarak bütçenize en uygunuyla eşleştirmelisiniz. Şayet kalite sizin için harbiden ehemmiyetliyse tabi ki bu seçiminizi kesinlikle Evkur’da yapmalısınız.




0 yorum:

Yorum Gönder