24 Ekim 2013 Perşembe

Daha önceki eşyaları yine hayata döndürme fikri uzun zamandır hane dekorasyonu ile uğraşanları tesiri altına almakta. Yapılan hane dekorasyon uygulamalarında en beklenmedik yerlerde daha önceki bir eşyaya veyahut mobilyaya rastlayabiliyorsunuz. Enteresan dizaynlara imza atan tasarımcılar daha önceki eşyaları olduğu gibi kullanırken bazen de onları restore ederek, yenileyerek dekorasyona dahil ediyorlar.

Hanedeki daha önceki eşyaları değerlendirme bir fikir olarak etkileyici ve katkı saplayan bir uygulama olacaktır. Geçmişe hayat vererek hatıraları canlandıracak daha önceki mobilyalar tarihin yaşanmış izlerini de beraberlerinde sergileyeceklerdir.

Hane dekorasyonunda daha önceki mobilyaların kullanıldığı sayısız örnek bulabilirsiniz. Özel olarak bu tarz uygulamaları örnekleyen ve paylaşan bir hayli kaynak ve yapılan dekorasyon uygulamaları sizin için yol gösterici olacaktır. Daha önceki bir eşya veyahut mobilyanız mı var en iyi nerede değerlendirebilirsiniz? Nasıl bir değişikliğe ihtiyacı olacaktır ve nasıl yenilenebilir suallerinizin yanıtı buradaki örneklerde açıkça ortaya konuyor.





0 yorum:

Yorum Gönder